Купити Косметичка LUKKY (T17837) за чудовою ціною 109 грн в онлайн-магазині Диво Острів.
Чим примітна косметика для дітей LUKKY?
Косметика для дітей LUKKY — це незвичайні засоби для догляду за шкірою та волоссям дітей, розроблені з урахуванням їхніх вікових особливостей та інтересів. Вони дають змогу зберегти красу та здоров'я дитячої шкіри, а також сприяють розвитку творчого потенціалу дитини. Косметика для дітей має бути гіпоалергенною й не містити шкідливих речовин, які можуть викликати алергічні реакції або подразнення. Флакони та паковання дитячої косметики мають бути безпечними для діток і легко відкриватися. Дитячу косметику Косметичка LUKKY (T17837) є можливість замовити за найкращою ціною 109 грн у мережі магазинів Чудо Острів, а також в інтернет-магазині.
Дитяча косметика LUKKY: користь для здоров'я та краси
Косметика для дівчаток — це не тільки засіб для краси, але й ключовий елемент догляду за шкірою дитини. Правильно підібрана дитяча косметика дасть змогу зберегти здоров'я і красу шкіри маленької принцеси, а також допоможе їй навчитися доглядати за собою з маленького віку. Косметика для дівчаток торгової марки ЛАКИ відповідає високим стандартам якості. Вона виготовлена з натуральних компонентів, які безпечні для дитячої шкіри. Дитяча косметика LUKKY гіпоалергенна та нетоксична, тому її можуть використовувати навіть найменші. Косметика для дітей ЛАКИ — чудовий вибір для батьків, які піклуються про здоров'я і красу своїх дітей. Придбати Косметичка LUKKY (T17837) за класною ціною 109 грн у Чудо-гострів.
Швидка доставка замовлень у будь-яке місто в Україні забезпечується великою кількістю складів у різних містах. Магазини нашої мережі замовлюють самовозом, але в разі якщо Ви не виявили своє місто в перерахунку міст, де відкритий магазин іграшок Диво Острів, ми доставимо іграшки у Ваш населений пункт: Харків, Київ, Херсон, Львів, Чернігів, Кропивницький, Вінниця, Ніколаєв, Луцк, Тенополя — доставка виробляється національними перевізниками. Замовте Косметичка LUKKY (T17837) за ціною 109 грн, і ми доставимо товар якнайшвидше.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | LUKKY |
| Користувальницькі характеристики | |
| Акційні товари | - |
| Вік | 5 років, 7 років, 6 років, 8 років |
| Вікова група | 5-7 років, 8-13 років |
| Найменування товару | Косметичка LUKKY (T17837) |
| Стать | Для дівчаток |
| Розмір паковання | 2 x 24 x 7 см |
| Країна походження | Китай |
| Тип | Косметичка Lukky |